Home Ps

Artist | Event Management


Artist | Event Management

 

 

Onze Services

"There are no secrets to success, it is the result of preparation,
hard work, and learning from failure."
- Colin Powell -

Events

Events

We verzorgen het totale evenement van A tot Z of vliegen in om extra ondersteuning te bieden aan uw event afdeling. Ons doel: het organiseren van kwalitatief hoogwaardige evenementen voor – en met – onze opdrachtgever, waarbij de boodschap voel- en zichtbaar is voor de bezoekers en relaties. Passie is onze grootste drijfveer.

Artists

Artists

Onze artiesten begeleiden we met hart en ziel. Contract onderhandelingen, agenda beheer en PR begeleiding behoren tot de werkzaamheden, maar we werken ook aan carrière planning en het opzetten en nastreven van de toekomstvisie. We zijn persoonlijk betrokken bij alle aspecten van het leven van onze talenten en werken accuraat en transparant.

Projecten

Projecten

Een event is vaak meer dan alleen de dag(en) zelf. Past het evenement binnen uw doelstellingen? Waarom organiseert u een evenement, wat wilt u bereiken? Brown&Blue stelt de juiste vragen en verzorgt de totale begeleiding voor een project van A-Z. Zo bewaken we het budget, behouden overzicht en kunnen we de juiste verbindingen leggen met nieuwe en bestaande relaties voor onze opdrachtgevers.

bg image

Over Brown&Blue

Wij zijn Brown&Blue, een Artist | Event Management Buro.

Wij werken met veel passie aan kwalitatief hoogwaardige evenementen en high end artiestenbegeleiding, waarbij we transparantie, integriteit en plezier hoog in het vaandel hebben staan.

Oog voor detail, een heldere structuur, duidelijke planning en een strakke organisatie zijn de speerpunten van Brown&Blue. Met toewijding en passie toveren we creatieve concepten om naar concrete plannen. Bij het organiseren van evenementen en het begeleiden van artiesten zijn we scherp en enthousiast. In ons reeds opgebouwde netwerk beheren we relaties met zorg en zoeken we altijd naar mogelijkheden voor samenwerkingen.

We hechten veel waarde aan punctueel en efficiënt werken, waarbij transparante communicatie en een flexibele, representatieve houding kenmerkend zijn voor onze persoonlijke stijl.

Ons kantoor is gevestigd in een bijzondere, energie leverende woning in Almere en wij proberen binnen onze projecten en producties altijd stil te staan bij de meest duurzame oplossingen. Wij verplaatsen ons van A naar B in een elektrische auto en proberen onze footprint zo klein mogelijk te houden!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze Opdrachtgevers

AW Bruna Uitgevers
Carrera Culinair
Herman van Veen
Hollands Diep
Lebowski Publishers
Lucille Werner Foundation
Maven Publishing
Moon
Omloop van Alkmaar
Overamstel Uitgevers
Parkhotel Valkenburg
Podium
PVKPN
Ronde van Noord-Holland
Ruiter Dakkapellen
The House of Books
Utopolis
Woezel en Pip

bg image

Business Events & Relations

Wij verzorgen een uniek evenement voor u en uw relaties.

Wilt u aandacht vragen voor uw diensten of  een nieuw product lanceren? Met een evenement kunt u op indrukwekkende wijze aandacht vragen voor uw nieuwste ontwikkelingen.

Daarnaast bieden evenementen de mogelijkheid om nieuwe relaties te benaderen of uw bestaande klanten en leveranciers aangesloten te houden. Een Business Event zorgt voor de verbinding tussen u en uw netwerk. Na een uitgebreide kennismaking, brengen we de wensen van u als klant in kaart.

Met oog voor detail, een goede planning en een scherpe vraagstelling werken we nauwkeurig aan een volledig uitgewerkt concept.

Binnen ons uitgebreide netwerk kunnen we, daar waar nodig, expertise op elk vlak in huis halen. Wij creëren voor – en met – u een uniek evenement waarbij onze hoge kwaliteitsstandaard zorg draagt voor een bijzondere herinnering voor uw relaties.

Brown | Blue

Brown | [Bruin]
is hulpvaardig, verzorgend, eerlijk, betrouwbaar en veilig. Bruin is stevig met je voeten in de aarde staan en geaard zijn. Bruin is nobel, stabiel en warm. Geen poespas, maar de naakte waarheid.

Blue | [Blauw]
heeft hoogstaande idealen, is ambitieus, betrouwbaar en integer. Blauw heeft het vermogen om tot de kern te komen en overzicht aan te brengen in ingewikkelde zaken. Blauw heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is volhardend.

Contact

Brown&Blue
Artist | Event Management

De Eenvoud 13
1319EL Almere

@: info@brownandblue.nl
T: +31 – 36 300 1760

Joëlle Tabak
@: Joelle@brownandblue.nl
T: +31 – 6 51 12 80 04

Sixta Finsy-Besseling
@: Sixta@brownandblue.nl
T: +31 – 6 39 55 10 80

Social

Map